Oudere vrouw zoekt gigolo

Via deze weg ben ik op zoek naar een vaste gigolo. Een man die mij wil komen verwennen tegen een vergoeding. Mijn man heeft mij rijk bedeeld achter gelaten, het enige dat hij helaas niet kon achterlaten is een verwenning voor mij, dus heb ik het idee opgevalt om dit zelf maar te gaan zoeken.Wat zoek ik ? Een man tussen de 20 en 70 jaar, genoeg potente om lang door te gaan, weinig taboes kennend, want die heb ik ook niet, en er een leuke vergoeding aan over willen houden.Denk jij dat jij degene bent die ik zoek dan zie ik je berichtje wel verschijnen…

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Oud-Turnhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op