Oudere en volwassen man gezocht!

Hoi allemaal ik ben Cathy, en zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik val niet op jonge mannen. Helaas is mijn ervaring ermee dat jonge mannen niet serieus genoeg zijn, en dus ben ik op zoek naar een oudere man met meer ervaring en die weet hoe de dingen werken. Ze zeggen weleens tegen mij dat ik een oude ziel heb of dat zo is weet ik niet. Ik merk wel door alles wat ik heb meegemaakt, ik veel verder ben dan de meeste dames van mijn leeftijd. Ben jij die echt volwassen man voor mij? Liefs Cathy

Details

Zoek een date in: Friesland, Grou  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op