Ouder maar nog megageil

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd maar nog lang niet aan het eind van haar Latijn.Mijn vriend is onlangs overleden maar nu ik het een plaats gegeven heb van binnen mis ik aan de buitenkant nog altijd zijn gezelschap.Ik heb nooit willen trouwen omdat ik me niet gebonden heb willen voelen aan een ander.Maar samen zijn met iemand is nooit verkeerd.Ben jij een man die zijn eigen leven heeft maar ook behoefte aan wat gezelschap voor twee ben jij de man die ik zoek.Ik hou wel van een man die zich weet te kleden en dat betekent niet dat een t’ shirt met spijkerbroek op je knieën.Maar een man waar naar gekeken mag worden.Ja ook op mijn leeftijd heeft een vrouw nog wensen dus als je zegt van nou ik durf die keuring wel aan laat het me dan weten.Rosita

Details

Zoek een date in: Deventer, Overijssel  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op