Oproep voor mannen die WEL goed zijn in bed

Mijn laatste vriend befte met in het begin wel eens, maar na een maand of zo, stopte hij er mee. Een voorspel hoefde van hem niet meer. Even er in en er uit…Je kunt je wel voorstellen dat ik als jonge vrouw heel wat meer nodig heb en ik heb hem dan ook verlaten.. gedumpt, zeg maar. Omdat hij zo slecht was in bed, de luie zak.Ik heb ongelofelijk veel behoefte aan een goede orale beurt, scheer mijn kutje altijd mooi kaal en wil dan ook zo graag gebeft worden.Zijn er dan geen mannen die mij langdurig van onderen willen likken? Als je mij goed opwarmt met een lekker voorspel, zal ik je er dubbel en dwars voor belonen. Eigenlijk hoef ik dit toch niet te zeggen, want zo iets lijkt mij heel normaal.Als jij op dezelfde golflengte zit als ik, zou ik heel erg graag willen weten hoe je heet en of het eventueel mogelijk is om je te ontmoeten…

Details

Zoek een date in: Gelderland, Hunnerberg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op