Operatie geslaagd! Piemels gezocht

Ik ben Dyonce een goed uitziende getinte vrouw, verzorgd netjes en een mooi figuurtje.Ik ben graag bezig met mijn uiterlijk bezig omdat ik dat heel belangrijk vind. Eigenlijk zie je nu niks vreemds aan mij he? Zal ik je het geheimpje maar verklappen ik ben een shemale. Sinds kort heb ik borsten en ik voel me hellemaal compleet. Ik heb mijn pik nog maar hier heb ik bewust voor gekozen. Nu ik alles achter de rug heb en mijn rust heb gevonden ben ik absoluutniet op zoek naar een relatie, maar wil ik wel genieten van verschillende mannen en piemels.Durf jij het aan om eens goed verwend te worden twijfel niet en reageer.Graag serieuze reacties.( Ik krijg steeds domme mails over mijn bikini uit de usadat maakt mij niet fake wel eens van vakanties gehoord?)Voor de rest zijn alle lieve berichtjes welkom!Kusjesssss xxxxx

Details

Zoek een date in: Dison, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op