Op zoek naar een soulmate

Hallo mannen, ook op zoek net als ik naar je soulmaatje? Iemand om leuke dingen mee te gaan doen en veel te gaan ondernemen want daar hou ik best wel van. Ik ben niet altijd een thuiszitter om het zo maar eens te zeggen, ik ga er graag op uit. En dat kun je heel breed zien, van een fijne boswandeling tot een buitenlandse vakantie. Dus ben je ook alleen en ook op zoek, aarzel niet en stuur mij een mail. Wie weet hoe leuk wij het nog krijgen samen. Ik zou het ook heel leuk vinden om te horen wat jij allemaal graag onderneemt, zo kunnen we elkaar mooi aanvullen en er samen van genieten. Laat het maar snel weten, het mooie weer komt er aan en dan is het nog mooier.

Details

Zoek een date in: Limmen, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op