Op zoek naar een leuke vrouw

Ik ben Anky, 28 jaar oud, jong getrouwd en woonachtig in Almere. Alles leek goed, maar sinds een kleine 3 jaar ben ik er achter gekomen dat ik op vrouwen val, heb het altijd weg gestopt… Het mocht en kon toch niet, bang voor de reacties van de buitenwereld. Mijn huwelijk is daardoor ook de op klippen gelopen en lig in scheiding. Ervaring met een vrouw heb ik niet, dit omdat ik het altijd weg gestopt hebt en er niets mee heb gedaan. Nu is het voor mij tijd om daar achter te gaan komen en een nieuw leven op te gaan bouwen met datgene waar ik mij goed bij voel en waar ik van hou….Via deze weg hoop ik dan ook in contact te komen met leuke vrouwen en wie weet bloeit er iets moois op!Meer weten? Mail mij!

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Olen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op