Op zoek naar een leuke vent

Mijn hele leven draaide om carrière en werk. En dan slaat ineens het besef toe! Je bent 50 jaar oud en single! De hoogste tijd om mijn prins op het witte paard op te zoeken! Natuurlijk heb ik wel een relatie gehad, maar mijn prins op het witte paard was het niet.. Kan ik die nu hier wel vinden?Ik heb echt wel een man nodig die mij af en toe kan afremmen en mij doet inzien, dat ik ook tijd neem voor privé momenten. Ik hou heel erg van theater en muziek, reizen is ook iets wat ik graag doe.Denk jij, nou die Brenda lijkt mij wel wat om mee te gaan drinken… Wie houdt ons tegen? Gaan we er voor?Liefs Brenda

Details

Zoek een date in: Carnisse, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op