Op basis van vriendschap een seksrelatie

Hoi mannen van Nederland,Mijn naam is Yenthe en ik ben een meid die weet wat ze wilt en ben niet op zoek naar een relatie in de zin van, strandwandelingen en schoonouders. Wel ben ik op zoek naar contact met een lekkere vent vanaf een jaar of 30 om op basis van vriendschap een seksrelatie aan te gaan. Elkaar bezoeken in de weekenden om heerlijk van elkaar te genieten en telkens weer elkaar verassen met nieuwe vormen van seks. Ik ben voor veel in dus kom maar met een voorstel. Als ik geïnteresseerd ben wil ik ook afspreken om het in de praktijk te brengen.Xxx Yenthe

Details

Zoek een date in: Cerfontaine, Namen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op