Ook zo dol op knuffelen?

Hey hallo! Wat leuk dat jij mijn oproepje opent, nou ik ben benieuwd hoor, of hier iets leuks uit voort kan gaan komen, dus ik zal mezelf eens voorstellen, Ik ben Nicky, ben 31 jaar jong en kom uit Tilburg en ben hier dus op zoek naar een leuke, lieve, gezellige knuffelbeer hier tegen te komen. Iemand waar ik iets leuks mee op kan gaan bouwen, een mooie toekomst tegemoet mee kan gaan. Hoe denk jij hier over? Beginnen, met een kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje? Zo ja… Hoor ik je dan snel? Knuffel Nicky

Details

Zoek een date in: Bemmel, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op