Nu ik geen full time moeder meer hoef te zijn en mijn jongst

  • Homepage
  • >
  • Geer
  • >
  • Nu ik geen full time moeder meer hoef te zijn en mijn jongst

Nu ik geen full time moeder meer hoef te zijn en mijn jongste is uitgevlogen ben ik weer aan de beurt. Zo voelt het tenminste, ben mijzelf weer helemaal aan het ontdekken, en vind dat er wel weer een man bij past.Over jou:Ben jij die vrijgezelle man die ik zoek? Hou je van het leven. Ben je positief en bereid je zelf te willen bloot geven aan een vrouw? Dan ben ik misschien wel wat jij zoekt.lizzy.yourxcams.com/

Details

Zoek een date in: Geer, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op