Nu alleen nog jouw paal hier tussen.

Ik was tot een paar maanden geleden erg ongelukkig met de grote van mijn cupmaat.Daarom heb ik ze een beetje laten aanpassen en ben de gelukkigste vrouw op aarde.Vind je ze niet mooi geworden ? ik ben er elk geval super blij mee.Nu wil ik ze natuurlijk ook even laten testen of er nu een lekkere piemel tussen past.Weet of ken jij iemand die zich ter beschikking wil stellen om deze jongens met hun piemel te willen testen of ben jij het misschien zelf dan laat dan snel een berichtje achter.Ik wil graag wel met degene spreken met wie ik het daadwerkelijk ook ga uitvoeren natuurlijk ;).Kusje Maxime

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Schilde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op