Nou waar zit je verstopt?? Kom dan maar tevoorschijn!

Na een lange klustijd in mijn nieuwe huis is het nu tijd om te chillen. Veel mensen in omgeving Amsterdam ken ik niet. Ik ben geboren en getogen in Groningen en het voelt soms behoorlijk eenzaam de laatste weken. Ik wil graag nieuwe stappen maken, mensen ontmoeten, leuke afspraakjes hebben, lachen, genieten van een mannelijk lichaam en ook graag vaker afspreken. Maar waar kan ik hier nou leuke mannen ontmoeten?Alleen in een cafe/lounge bar ga ik niet zitten haha maar mocht jij ook zoiets hebben van; wat doe ik hier thuis en ik voel me alleen, kunnen we hopelijk elkaar een leuke avond bieden of weekend.Nou waar zit je verstopt?? Kom dan maar tevoorschijn!

Details

Zoek een date in: Nieuwe-Niedorp, Noord-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op