Net zo geil als mij?

Dag heren!! Ik ben Elly, woonachtig in Dordrecht en hou er wel van om eens lekker uit eten te gaan. Om dat nou alleen te gaan doen is toch veel minder gezellig dus als jij met mij mee zou willen is dat toch veel gezelliger?Nou ben ik niet op zoek naar alleen iemand die met mij wilt gaan uit eten hoor. Ik zoek een partner, een maatje, een lieve man, iemand waar ik alles mee zou kunnen delen.En natuurlijk mis ik ook een stukje tederheid in bed waar ik best wel veel van hou hoop jij ook? Het alleen zijn ben ik nu wel klaar mee! Ik ben een vrouw die alles doet vanuit haar gevoel en heb veel liefde te geven. Ik heb alleen tot heden nog niet die man gevonden die mijn hartje doet sneller slaan, vandaar ook nu hier mijn oproep. Natuurlijk zijn er hier nog wel meer vrouwen die opzoek zijn,maar ik ben de leukste en die liefste hoop ik. Misschien dan toch iets om te ontdekken toch? Ik zou het heel leuk vinden om wat van jou te horen,dus hoop ook niet dat je mij te lang in spanning laat.Lieve kusjes Elly

Details

Zoek een date in: Terbregge, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op