Net uit de kast. Durf jij het aan met mij?

Eindelijk is het dan zover, ik durf uit de kast te komen! Mijn naaste omgeving kon het eerst niet begrijpen maar accepteert nu gelukkig mijn keuze. Ik heb in mijn omgeving maar weinig lesbische vrouwen dus de kans is heel klein dat ik daar iemand vind die mij wel ziet zitten. Daarom heb ik me nu dan toch maar hier ingeschreven.Ik ben opzoek naar een leuke dame die met mij een serieuze relatie wil aangaan. Ik zou het fijn vinden als jij ook al bent uitgekomen voor het feit dat je (ook) op vrouwen valt, maar dit is geen must.Liefs Akua

Details

Zoek een date in: Hoeselt, Limburg-BE  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op