Naughty blonde Gigi

Ben je op zoek naar wat heerlijke intieme momenten, even weg uit de dagelijkse sleur???Een paar uurtjes lekker samen genieten van de leuke dingen in het leven ? Dan ben je bij deze ondeugende,ietwat stoute ,blonde meid op t goede adres. Ik ben slank, ik heb lange blonde haren en voorzien van een leuke babbel .
Heb jij zin in een (h)eerlijke date met mij? Zijn jouw trefwoorden ook:Safe, hygiene,respect
Ik kan je ontvangen in de omgeving s’hertogenbosch/Eindhoven
Wil je afspreken met mij dan kan je me doordeweeks bellen vanaf 10u s’morgens.
Ik ontvang alleen nette,discrete blanke mannen.
Ik accepteer alleen telefonische afspraken met nummerweergave.
Emails beantwoord ik niet.
Wil je meer van me weten bezoek dan mijn homepage.
xxx
Geile groetjes Gigi

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Edegem  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op