Naomi 24 jaar ontvangt in Oostende

Hallo daar, ben een jonge levenslustige dame die wel lust geeft naar een heerlijke stoeiparty, samen gezellig op los gaan nieuwe dingetjes ontdekken lijkt me leuk dus samen met 2 voor een gezellig uurtje of langer kan ik men klein knus prive kamertje waar je helemaal tot rust komt, ik doe alles behalve anaal, verder PZC is mogelijk, tongzoenen en heerlijke massage kortom een heel pakketje waar jij mag van genieten.Heb jij er al zin in gekregen maak dan nu een afspraakje met men contact persoon want ik kan niet altijd de foon opnemen als ik bezig ben.Dikke kus van Naomi en tot snel xxx1 uur 150 euro30 min 90 euro

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Seneffe  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op