Moeder en dochter zoeken gezellige man

Mijn dochter en ik(ja je hoort het goed) zijn op zoek naar lekkere mannen om leuke dingen mee te doen. We zijn erg close en delen alles samen, dus ook mannen. Mijn dochter is nog een muurbloempje als het over sex gaat, maar ikzelf heb enorm veel ervaring. Mijn dochter Anke is studente en heeft nog geen vriendje gehad en wil dus samen met mij mamma Marianne wel eens ervaren hoe lekker sex kan zijn. Ik ben zelf pedagogisch medewerkster in het dagelijks leven. Maar maak je geen zorgen ik zal jouw niet gaan beoordelen hoor. Werk en privé houd ik netjes gescheiden.Heb je zin om eens met ons af te spreken? We maken er dan een lekker geil trio van en wie weet kan je ons beide dan nog eens iets leren. We zijn benieuwd of er mannen zijn die het aandurven met moeder en dochter dus laat je je maar eens horen. Oja we zijn wel nieuwsgierig dan naar wat je met ons als eerste zou willen doen ? dus vertel je ons dat dan gelijk even.Kussie

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Geel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op