Michael

Welkom bezoekster!Ik ben Michael, een goedlachse, ontspannen en goedgebouwde man. Ik heb een jongensachtige uitstraling, maar kan ook zomaar overschakelen op een goed gesprek. Ik ben gemakkelijk in de omgang, open en communicatief.
Dat ik dit werk doe zou je op het eerste gezicht niet zeggen. Dus je kunt met mij rustig voor de dag komen.
Ik ben sportief aangelegd, ben 4 keer per week in de sportschool te vinden, maar niet een standaard macho type. Geen tatouages of piercings dus. Ik ben 1 meter tachtig lang en 76 kilo. Een slank en sportief uiterlijk dus.
Wat kan ik je bieden? In de eerste instantie prettig en ontspannen gezelschap. Wat er daarna volgt bepalen we in onderling overleg. Je kunt er in ieder geval van uit gaan dat de vrouw bij mij altijd op nummer 1 staat. Services op goed niveau dus.
Misschien ten overvloede. Maar persoonlijke hygiëne is bij mij vanzelfsprekend en ik verwacht dat ook van mijn cliënten.
Op verzoek zijn ook BDSM sessies mogelijk. Ik ben een ervaren dominant. BDSM sessies worden altijd voorafgegaan door een (meestal gratis) intakegesprek.
Je kunt me ook rustig eens een sms of whatsapp sturen voor meer informatie. Bellen kan uiteraard ook maar ik ben niet altijd bereikbaar. Als je dat wilt bel ik je uiteraard terug. Emailen kan natuurlijk ook op [email protected]
Buiten de straal van 50 kilometer rondom gebied Den Haag reken ik in de meeste gevallen extra reiskosten, een en ander afhankelijk van de duur van de geleverde diensten.
Graag tot ziens!
Michael

Details

Zoek een date in: Overijssel, Zwolle  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op