MH2

Hoi,
Ik ben 37 jaar, zwartharig en met liefdes en sexuele sex passies. Alles is open en bespreekbaar met mij. Een Man die mij ook (beffen-vingeren-rimmen-neuken) orgasme´s tijdens ons liefdes sex spel kan brengen en geven en trouwe mannen, ik neem alleen mannen slank van bouw of met een redelijk normaal postuur en leuk of redelijk uitziend en natuurlijk schoon en verzorgd, want ik ga nl. niet met iedereen.

Een persoonlijke band (liefst blijvend) met de man heeft mijn voorkeur en is eigenlijk ook door mij gewenst daar ik erg van de sex en liefde geniet en ook een lust-genot is, en zeer zeker ook nogeens indien er een persoonlijk (vriendschappelijk) tintje tussen ons is of ontstaat. Je minimale leeftijd is zo ongeveer 30 jaar en je maximale leeftijd is tot zo ongeveer rond de 58 jaar.

Bij een gebleken vriendschappelijke en dus ook blijvende band en relatie zullen dan ook kunnen gaan behoren al de innige en al de zeer intense intieme (love) sexuele sex intimiteiten voor en tussen ons beiden met zomogelijk dan ook (alles) ZC. Aangenamer voor ons beiden. Toch.!

Prive ontvangst bij mij thuis is NIET mogelijk en ik doe ook niet aan buiten of carsex.! In principe zijn al jouw wensen, mits (mogelijk ook) uitvoerbaar, mijn orders. Mannen die mij per E-MAIL toch weer naar de bekende weg gaan vragen en of met domme vragen en of voorstellen komen en of vaag zijn of blijven krijgen absoluut GEEN respons, daar het hier voor mij ook een hobby en genot is en ook een genieten en GEEN beroeps-werk.!!! Daarom wel ook bijtijds met mij afspreken, daar ik maar maximaal 1 bezoek of adres per week doe en afleg. De maximale bezoek/reis afstand vanuit mijn woonplaats is zo´n 40-50 km.

Met passie zoenen, intiem kussen, tongen, Pijpen, Vaginaal neuken, Oraal sexen, Anaal sexen en of neuken. Wel alles (eerst) safe. Verder ben je wel baard/snorloos, glad geschoren en het liefst ook intiem.

Het 1e uur is 150 Euro incl. het starttarief en ieder daarop volgend uur is 100 Euro per uur enz. Een date is voor minimaal 2 uurtjes of meer.

Sex met liefde en liefde met sex in de praktijk. Discretie en wederzijds genot verzekerd.!

Ons contact loopt UITSLUITEND en ALLEEN via de e-mail. Dus niet anders.!

Mocht de date in een hotel (moeten) plaatsvinden, dan dient de hotel-kamer zelf door je verzorgd en geregeld te worden.

Minstens 3 tot 4 dagen vooraf, reserveren – boeken aan de gewenste date-dag. Van het ene moment op het andere moment zal niet gaan!! Weekend en feestdagen niet mogelijk.

Mannen die denken en of mij als een echt escortje en of hoertje willen zien en of behandelen, ga dan beslist een deurtje verder, omdat ik hou van de sex en liefde, ik vindt alles sexueel lekker en hou van alles maar wel met de wederzijds respect, daar het voor mij ook een hobby, lust en genot is en/met liefde. Ik ben je sexuele liefje.

Werktijden: Als bijvoorbeeld tot 23.00 uur aktief: Houdt in dat ik dan weer thuis ben. Dus 23.00 uur is inclusief de tijd die ik nodig heb voor de terugreis naar mijn woon/standplaats. Dus hier als voorbeeld, als je een 1/2 uur auto-rijden van mij vandaan woont, dan is een date van b.v. 2 uurtjes dan van 20.30 tot 22.30 uur.

Maandag: van: 14.00 uur tot 23.00 uur. Dinsdag: van: 11.00 uur tot 23.00 uur. Woensdag: van: 11.00 uur tot 22.00 uur. Donderdag:van: 14.00 uur tot 23.00 uur. Vrijdag: van: 11.00 uur tot 17.00 uur.

Groetjes MH2.

PS. Op vage en of onduidelijke en of op twijfelachtige reacties of op vragen – voorstellen naar de reeds al bekende weg, zoals reeds al weergegeven in het profiel en of op andere domme of onzin vragen, wordt niet en of niet meer gereageerd. Het contact is of wordt dan beeindigt.

Details

Zoek een date in: Brunssum, Limburg  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op