Met een enigszins dubbel gevoel meld ik mij hier aan. Ik ben

Met een enigszins dubbel gevoel meld ik mij hier aan. Ik ben op zoek naar een lieve vriend, een maatje, iemand die mij kan helpen en iemand die ik kan helpen en steunen. Ik ben getrouwd maar mijn man zit in een verzorgingshuis. De precieze reden vertel ik je nog. Mijn dagen bestaan uit werken en naar hem toe gaan maar ik mis het hebben van een maatje, iemand om mee weg te gaan en om gezellige avondjes thuis te hebben.Over jou:Jij hebt er geen moeite mee dat ik een man in een verzorgingshuis heb zitten en je hebt een zacht karakter. Je vind het niet erg als ik heel goed voor je zorg als ik hier ben, want ik verwen mijn maatje graag. Leeftijd speelt niet zo zeer een rol en uiterlijk daar kan ik ook niks over zeggen want ik val niet op een bepaald type man.

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Ulvenhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op