Met de korte keu is lekkerder!

Hey lekkere mannen tussen 18 en 45 jaar.Een van mijn passies is biljarten en de andere is seks.Mijn man is vaak weg op zakenreis en ik kom dan wel wat te kort, want ik heb altijd zin in een lekkere vrijpartij.Het lijkt me geil om door een lekkere hete vent genomen te worden in al mijn gaatjes.Ook zuig ik je keu tot diep in mijn keel en ik slik.Eens kijken of jij wat caramboles kunt maken met je korte keu en me kan laten kreunen van genot.Aangezien dit zonder medeweten van mijn man is wel discretie gevraagd en geboden.Hoor ik wat van je?

Details

Zoek een date in: Duivendrecht, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op