Merel Dewit

Naturelle schoonheid, 1,72m, 69 kg, 41 jaar, onschuldige uitstraling, lange zwarte haren, grote bruine ogen, echte volle natuurlijke borsten (90c), geen tattoos, wel een lekker, nat, warm, kaal poesje dat lekker spuit!!.Ik geniet en laat je genieten. Deze klassedame heeft een onweerstaanbare charme. Alles is bespreekbaar wat lekker is. Onder het motto veel kan en mag, is bijna alles mogelijk. Buiten pijpen zonder condoom, doe ik alles safe, intiem zonder condoom is niet bespreekbaar evenals anaal en SM. Ik stel het ten zeerste op prijs wanneer een heer net als mij, zich houdt aan de geldende normen wat betreft voorkomen, hygiëne, respect, beleefdheid, discretie e.d.Ik hou van ervaren rijpere heren. Mijn grootste troeven zijn pzc tot het einde en squirten(spuitend klaarkomen)!Ik kom voornamelijk in rendez-vous hotels maar ook bij u thuis in Zuid West Vlaanderen.Tijdens het telefoontje (MET nummerherkenning) spreken we af wat we gaan doen, eens samen doen we niets anders dan genieten.. Bij mij geen bandwerk dus elke date ben ik fris ,fit en met veel zin!!!.Graag wel op tijd reserveren, dit om mijn agenda goed te kunnen plannen..Wil je afspreken dan hoor ik het graag.Beschikbaarheid en info zie WEBSITE. xxx

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Soignies  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op