Mag ik vanmiddag jouw meisje zijn….

Komt u maandag 6 november bij mij genieten? Ik geef u heerlijke massages met een handmatig hoogtepunt…. 80,- voor een fantastisch half uur en 120,- voor een vol uur!! Ook kan ik u uitgebreide prostaatmassages geven, eventueel met penetratie. Ik heb een groot aanbod aan speelgoed tot mijn beschikking dat we kunnen gebruiken voor voor een opwindende ontmoeting. (voor anal play en prostaatmassages vraag ik extra)Wilt u meer? Lekker genieten en vrijen, ook dat kan. Ik heb een heerlijke Jacuzzi waar we samen in kunnen bubbelen. Belt u me voor een afspraak! …….Bellen met nummerweergave, niet SMS-en of Appen!! (Uurttje relaxen met Jacuzzi v/a 140,-)Ik ontvang alleen beschaafde blanke Hollandse heren in een schone, nette legale omgeving. Bij mij geen achterkamertjes en illegale toestanden.. Ook kunt u heel discreet en veilig uw auto kwijt.Sexy Diane Zandberg 55993AA MaasbreeTelefoon: 0616670381 (graag wel even bellen en reserveren voordat u langskomt)

Details

Zoek een date in: Groningen, Tuikwerd  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op