Lyanne, Shemale, 21, Opzoek naar een Sexpartner!

He, ik ben Lyanne, echte naam Lyam, pas 21 jaar en sinds een jaartje ben ik een vrouw met wat extra’s! ik ben gek op mannen die weinig ervaring hebben met een shemale, zodat ik ze wat kan bijleren! maar eigenlijk ben ik gewoon opzoek naar een sexmaatje voor in weekend, zonder verdere verplichtingen. lijkt het je wat?en ben je geintereseerd in mij en heb je wel eens zin in een opwindend nachtje met een jonge shemale zoals ik?Bel me dan snel op! 0906-4283929 0,90/min zodat we lekker met elkaar kunnen afspreken!mijn boxnummer is 356ik sta doorgeschakeld op dit nummer en ben bijna altijd mobiel bereikbaar!Dikke kus van mij!

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Weesp  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op