Lief, klein, schattig, onzeker, gevoelig, knuffelig huismuss

Lief, klein, schattig, onzeker, gevoelig, knuffelig huismussie (lang donkerbruin haar, diep donkerbruine ogen). Ben echt in mijn comfortzone thuis en ik hou ervan om thuis lekker romantische avonden te hebben en fijne dingen te doen. Het type man wat ik voor ogen heb is in hart en nieren een knuffelbeer en past dus bij mij. Verder zijn steekwoorden die van toepassing (kunnen) zijn, inhoud, zn woordje klaar, weten wat ie wil, verzorg en zachtaardig. Let me know, kussie Nikygeilstringetje.nl/

Details

Zoek een date in: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op