Leuke meid zoekt een leuke meid, moet lukken toch?

  • Homepage
  • >
  • Bemmel
  • >
  • Leuke meid zoekt een leuke meid, moet lukken toch?

Haaai!Ik ben Ciska en ik ben op zoek naar een leuke, spontane meid. Het zou heel leuk zijn als je ook wel sportief bent, maar dit hoeft niet per se. Mijn andere kant is dat ik het ook wel heerlijk vind om samen een lekker avondje op de bank te hangen. Met mij kan je dus alle kanten op. Hihi.Ik werk als masseuse in een wellnesscenter. Misschien heeft dat voor jou ook wel zo zijn voordelen! 😉 In het dagelijks leven loop ik nu niet de ware tegen het lijf, daarom probeer ik het op deze manier. Ik hoop dat jij mij kan kan laten lachen , en van een goed gesprek houdt. Xxx Ciska

Details

Zoek een date in: Bemmel, Gelderland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op