Leuke man/vrouw gezocht

Hallo iedereen, ik ben Mandy, 42 jaar jong, kom uit Middelburg en mis wat naast me in bed. Ik ben nu een paar jaar gescheiden en het deed me eigenlijk niet zoveel, maar ik merk nu toch dat ik wat begin te missen. Ik heb expres ook vrouw erbij gezet, omdat ik hier ook wel heel erg nieuwsgierig naar ben. Dus ook als stel mogen jullie zeker reageren. Een relatie is dus zeker niet verplicht, al zou dat wel weer lekker zijn natuurlijk. Ik ben een gezellige vrouw die midden in het leven staat. Kan genieten van een goed gesprek onder het genot van een lekker wijntje. Maken we samen een fles open? Dan stuur je vast je nummer wel even toch?

Details

Zoek een date in: Gelderland, Kerschoten  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op