Lekkere shemale wil gevuld worden

Wat kan ik zeggen, mijn klokkenspel jeukt mij tussen de benen vandaan en dan nog mijn stijve tepels die zo stijf zijn dat ik ze niet eens meer kan verbergen. Knipper maar eens met je ogen en beeld je in hoe lekker dat er wel niet uit ziet. Ikben zelf wel een beetje hardcore en hou van freestyle. Gewoon go with the flow en wie er dan door wie gevuld wordt dat zien wij dan wel weer.Over jouJij wilt graag gevuld worden maar vindt het ook lekker om te vullen. Bij jou is het echt een samenspel en dat mag best wel wat harder op zijn tijd. Dominant mag jij zijn, zo lang jij je ook maar laat domineren. Ik ben niet extreem, maar echte softies dat is niks voor mij.xxxx ColleenprincesWil je Colleen leren kennen? meld je dan gratis aan op nederlandse-shemales.nl en reageer op shemale colleen

Details

Zoek een date in: Bijvanck, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op