Lekker en lief

He lieve mannen van België wil je tussen door of na je drukke dag eens lekker ontspannen, dat kan ik zal je een heerlijke massage geven met mij geile handjes en mijn goed getrainde mondje nadat we eerst lekker samen hebben in gezeept en gedoucht ik ontvang je op mijn leuke appartementje in Antwerpen linker oever bel me met nummer herkenning en ik zal u telefoontje beantwoorden je kunt me bereiken elke dag ook weekends van 9.00 tot 22.00

o,ja ik kan van alles gaan invullen op de mogelijkheden die er kunnen maar ik zou zeggen wil je weten wat er nog meer kan gewoon mij bellen vragen mag altijd
nee heb je en ja kun je krijgen
hopelijk tot gauw schatje’s

Details

Zoek een date in: Frankhuis, Overijssel  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op