Lekker chillen, meestal in bed of op de bank. Ik ben niet su

Lekker chillen, meestal in bed of op de bank. Ik ben niet superlui ofzo .Ik heb een tijdje op basketbal gezeten, maar ik zat echt in een kutteam. heb daar sowieso veel te weinig tijd voor. Ik zit toch liever thuis te internetten op mijn laptop. Ik wil weer iemand om tegen aan te kruipen, om mee te vrijen, iemand om leuke dingen mee te ondernemen, gesprekken mee te kunnen hebben, om mee te lachen en te genieten, iemand om de grillen van het leven mee te trotseren.geilstringetje.nl/

Details

Zoek een date in: Oost-Vlaanderen, Stekene  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op