Kom eens kijken naar mijn eigen website xxxx

Ik ben een slank, verzorgd en spontane huisvrouw en ontvang nette (ook senior) heren privé bij mijn thuis in ontspannen en huiselijke sfeer. Relax en gezellig met een kopje koffie is mogelijk bij relax en stel ik jou ook een beetje op je gemak. Mijn stats zijn 45jr, 50kg, 152mr, donker blond haar, volle rijpe cup 75C borsten waar ik jou o.a. lekker mee masseer. Lijkt het jou wat om door mij verwend te worden? Op mijn geheel gratis persoonlijke website stel ik mezelf geheel voor en kun je enkele foto’s bekijken. Wie weet tot? XXX

Details

Zoek een date in: Farciennes, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op