Kijk jij niet weg voor een maatje meer?

Kijk jij niet weg voor een maatje meer? En wordt je blij van twee ENORME borsten?? Dan wil ik me graag aan je voorstellen. Mijn naam is Ank. Ik ben 34 jaar en woon in Boxmeer provincie Noord-Brabant. Een relatie heb ik niet meer, maar dat vindt ik niet meer erg hoor, ik heb me er over heen gezet en ga nu helemaal voor dit wilde avontuur Ik ben 1m75 lang, ja dat is best wel een eindje. Ik zoek wel een man die ook wat groter is dan mij hoor. Ik ben niet heel slank, maar vindt dat niet erg, en het meest tevreden ben ik met mijn borsten!! Die zijn lekker groot en ook lekker zacht. Als ik ze spreid kan je lekker je lul er tussen stoppen zodat ik je eikel kan masseren met mijn mondje. Lijkt het je wat??? Ik woon op mijzelf, heb geen kinderen en ook geen huisdieren. Het rijk heb ik dus helemaal voor mijzelf. Ik zoek niet een specifieke man, maar wel een grotere man en een geile man. Verder qua leeftijd of uiterlijk geen eisen. Stuur je mij een bericht?

Details

Zoek een date in: Groot-Ammers, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op