Jonge shemale op zoek

Hoi, ik ben een vrij jonge shemale van 19 jaar en ondanks dat ik best wel wat ervaring heb wil ik meer leren. Sinds vorig jaar ben ik duidelijk naar voren gekomen om als een vrouw met pik mij te presenteren en sindsdien ben ik er achter gekomen dat er vrij veel heteromannen vallen op een jong ding met gereedschap. Ik ben hier heel blij mee en wil dus meer en meer. Mannen liefst wat ouder, maar alle leeftijden mogen reageren, kom op en laten we elkaar eens ontmoeten in de weekenden eventueel door de week.

Details

Zoek een date in: Ostend, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op