Jolin, Sexy shemale van 23 jaar, Zoekt een sexafspraakje!

He lieverds! , ik ben Jolin, een leuke spontane slanke Brunette van 23 jaar en ik kom uit omgeving van Weesp!Ik ben een volledig vrouw maar met een extra pakketje 😉 Ben je in mij geintereseerd ? en wil je eens graag op date, of een nacht samen met een shemale?Bel me dan direct op! 0906-4283929 0,90/min zodat we lekker met elkaar kunnen bellen.ik wacht op je belletje! ik zit op boxnummer 216ik sta doorgeschakeld op bovenstaande nummer en ben vrijwel de hele dag op mijn mobiel bereikbaar!Kus Jolin

Details

Zoek een date in: Friesland, Kollumerzwaag  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op