Je hoeft zeker geen mister universe te zijn hoor.

Mijn jongste dochter wordt 21 en gaat als laatste van het stel eindelijk op kamers wonen. Ik heb mijn vrijheid weer terug en ben van plan om daar voluit van te gaan genieten. Even geen moeder meer zijn, maar een zelfbewuste rijpe vrouw die weer in de markt is voor een leuke aantrekkelijke man. iemand die met me vrijt en zegt hoe mooi ik ben.Over jou:Je hoeft zeker geen mister universe te zijn hoor. En gespierd enzo, dat is leuk, maar het gaat mij veel meer om het innerlijk van een man. Dus ga ik voor kwaliteit, humor, een tikkeltje stoer en vooral iemand die in is voor lange vrijpartijen. Kom jij mij ontmoeten en wie weet hoe leuk het samen zal worden.

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Wellen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op