Je bent oud en je wilt nog steeds wat…

Ik zit hier echt met trillende knietjes hoor, nooit gedacht dat ik dit ooit zo doen. Maar ja, je bent oud en je wilt ook nog steeds wat en hier waar ik woon kan ik moeilijk iemand van straat plukken 😉 Soms heb ik wel eens die neiging hoor, dan ben ik boodschappen aan het doen en dan zie ik zo’n aantrekkelijke jonge man die vakken aan het vullen is ofzo en dan denk ik jou zou ik wel in mijn armen willen hebben hoor. Maar goed, hier op zoek gaan leek me dan toch beter. Hoor ik je snel?

Details

Zoek een date in: Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op