Jason010

Hi, even voorstellen: Mijn naam is Jason, 25 jaar, en ik ben nu al ruime tijd actief als high class male escort. Uiterlijke verzorging staat bij mij hoog in het vaandel; ik zal je visueel prikkelen met zowel een leuk koppie als een afgetraind lichaam. Tevens een HBO-diploma op zak wat mij een uitstekende gesprekspartner maakt. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarin jij je snel op je gemak zult voelen. Daarnaast vrij romantisch ingesteld en liefhebber van het vrouwelijk schoon. Ik geef graag full-body massages om het ‘ijs te breken’ en te wennen aan elkaar. Vanuit daar speel ik in op jouw wensen en behoeften. Als je meer van mij wil weten en een boeking wil doen kun je het beste telefonisch contact opnemen. Mocht ik nou niet opnemen, laat dan even een smsje of of desnoods een whatsapp achter zodat ik terug kan bellen. Mijn diensten zijn uitsluitend voor vrouwen en stellen mits heterominded (dus vrouwgerichte trio’s). Tot snel!Extra info:
Prijs voor hele nacht nader overeen te komen; reiskosten exclusief. Ik verplaats door heel het land, maar zou ook eventueel kunnen ontvangen in omgeving Rotterdam.
Prijzen
½ uur € 50.00
1 uur € 100.00

Details

Zoek een date in: Nieuwegein, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op