Ja ja ook ik ben opzoek hihi

Ja kim dat ben ik..een 28jarige bejaardenverzorgster uit Amsterdam.En tja wat zal ik zeggen ik ben alleen jij ook??Want anders kijk je natuurlijk hier niet he.Vind jij het net zo spannend dat als ik het vind?Ik heb niet zo veel goeds meegemaakt qua relaties dus ben wel wat voorzichtig aangelegd, maar dat vind je vast niet erg (hoop ik)Dat was eigenlijk ook de reden waarom ik eerst helemaal geen advertentie wilde plaatsen.Maar ja..ik dacht wat kan mij eigenlijk gebeuren en heb nu toch de stoute schoenen aangetrokken.Dus vind je me wat hihi laat maar snel wat horen danGroetjes Kim 

Details

Zoek een date in: Kortemark, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op