Is het gras groen genoeg?

Ik ben Chantal, 28 jaar, en kom uit Bakel. Ik ben nu ongeveer een jaartje alleen, nadat ik uit een relatie van 6 jaar ben gekomen. Hadden net samen een huisje gekocht, en alles was aan kant. Tot ik aan de kant werd gezet. Hij was zo verliefd, alleen was dat niet op mij helaas. Maar op een collega van hem. Ik ben daarom bij hem weggegaan, en kon gelukkig snel ergens wat huren. En probeer nu weer een beetje mijn leven op poten te krijgen. Wat in mijn ogen ook aardig lukt als zeg ik het zelf. Toch ben ik er ook wel weer aan toe om een man in mijn leven toe te laten. En iets op te bouwen. Wil jij meer van me weten, of heb je zin om ergens wat te gaan drinken, dan hoor ik graag wat van je.

Details

Zoek een date in: Epe, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op