Is dit ook jou eerste keer?

Ik ben Donna, een vrolijke meid die net van school is en ben op zoek naar een leuke baan. Maar ik heb veel vrije tijd en daarin wil ik graag leuke dingen doen, misschien met jou? Ik ben eerlijk dat ik niet zo goed weet wat hier nu te zetten maar ik probeer het Volgens mijn vriendinnen ben ik een leuke lieve meid. Te goed voor de wereld en toch kan ik niemand vinden vind wel raar maar waar. Goed ik probeer het nu wel en liefst wel een serieuze man gelijk want die broekies vind ik niets.Wat ik Zoek:Als je je aangesproken voelt wil je dan reageren op mij?

Details

Zoek een date in: Friesland, Makkum  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op