Introductie in de bdsm lifestyle, wie neemt me op sleeptouw?

He hoi, vind je me brutaal als ik je meteen vraag om met me te chatten, af te spreken en mij op sleeptouw te nemen? Ik weet alleen nog niet of je ervaring hebt in BDSM en mij daarin kan introduceren? Want dat is het eigenlijk. Daarom neem ik nu contact op met jou. In de hoop dat jij mij daarin op sleeptouw wilt en kan nemen. Kan je me laten weten in hoeverre je daarin mee wilt en kan gaan? Hoop nogmaals dat je mijn vraag niet als te brutaal ontvangt Hoor het graag van je!Liefs, Loraine.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Zaltbommel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op