Ik zou zo graag opnieuw beginnen

Ik zou zo graag opnieuw beginnenHeb ook ik recht op een nieuwe start?Zo, eindelijk heb ik toch de stap durven zetten. Ik heb een heel moeilijk verleden achter de rug, ben net een maand of vijf terug van een gesloten instelling, door omstandigheden is een echtelijke ruzie een beetje uit de hand gelopen en ben ik een tijdje geinterneerd geweest, maar nu is alles weer allemaal opperbest.Ik wil het je gerust allemaal in een mailtje vertellen. Nu woon ik in Deurne, ben 43 en op zoek naar een nieuw begin!!Annabel

Details

Zoek een date in: Hoek van Holland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op