Ik zoek een man voor veel genot…

Ik ben een hele opwindende knappe en geile 31 jarige vrijgezel uit Deventer, licht onderdanig met een beginnende interesse in lak/leer en bondage. Ik hou ervan als een man de touwtjes stevig in handen heeft, goed in bed is en de behoefte van een vrouw kan voldoen met plezier en passie. Ik wil een goed geschapen man leren kennen die ik kan ontvangen voor gezellige avonden in het weekend, uitgebreide ontmoetingen met heel veel genot. Ik wap niet, ben ,ook intiem, goed verzorgd en doe het graag safe. Bij gemeende interesse kan je het ijs leuk breken.

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Wisselaar  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op