Ik zoek een man om op te bouwen

Hallo iedereen, ik ben Clara. Ik ben 27 jaar en ik zoek een vriend. Ik wil nu niet mijn hele levensverhaal vertellen, maar ik sta dus alleen op de wereld. Mijn ouders zijn vijf jaar geleden overleden en ik was enig kind, dus nu ben ik alleen. Wel wat tantes en ooms, maar dat is toch heel wat anders. En nu wil ik niet langer eenzaam zijn. Ik zoek een man die er niet alleen maar op uit is om me in bed te krijgen. Dat gaat heus wel gebeuren, maar ik wil vooral een man op wie ik kan bouwen, die me bijstaat, zodat ik niet meer altijd het gevoel heb dat ik alleen ben. Zulke mannen zijn er toch wel? Ik hoop het heel erg, stuur me maar een berichtje, ik beloof dat ik altijd antwoord.

Details

Zoek een date in: Elst, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op