Ik zoek een knappe lange man…

Ik ben Fleur, een leuke 30 jarige blondine en ik ben op zoek naar hele leuke mannen om mezelf mee te vermaken. Ik woon in Drenthe en ik ben danseres van beroep, ik dans in clubs op feesten door heel het land en vooral de buiten feesten in de zomer vind ik leuk om te doen. Al dat bekijks van zowel mannen en vrouwen, je kan zeggen dat ik wel kan genieten van die aandacht ja. Ik reis veel en ben dus ook veel onderweg, ik ontmoet tijdens een optreden weinig anderen behalve andere danseressen. Nu zou ik graag boeiende mannen willen leren kennen waar mee ik een intieme relatie mee zou kunnen op bouwen, voor als ik in de buurt ben of als je bereid bent te reizen voor mij. Een man moet om mij op te vallen langer zijn dan ik, ben 1m66, een leuke lach hebben, verzorgd en netjes zijn en een charmant karakter hebben. Misschien veel gevraagd voor wat ik wil maar proberen kan nooit geen kwaad.

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Volendam  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op