Ik zoek een fijne geile seksrelatie waarin meer mogelijkhede

  • Homepage
  • >
  • Libin
  • >
  • Ik zoek een fijne geile seksrelatie waarin meer mogelijkhede

Trouwen is voor mij net zo iets als een ijskoude douche. Het haalt alle spanning weg en het brengt een sleur in je leven. Nu snap je wel waarom ik daar niet voor te vinden ben. Ik wissel niet te vaak van seksrelaties maar zodra de sleur komt ben ik wel weg. Overigens doe ik soms aan extreme neukpartijtjes. Ik leg de rest wel prive uit.Niet alles ga ik hier al vertellen, ik vind dat namelijk te prive en overleg het graag met jou ook onder vier ogen. Ik zoek een fijne geile seksrelatie waarin meer mogelijkheden zijn op seksgebied.

Details

Zoek een date in: Libin, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op