Ik zoek een eerlijke, respectvolle man!

Hai hai! Je hoort steeds dat op ieder potje een dekseltje past, dat iedereen wel die ene grote liefde vind in zijn of haar leven, nou ik ben inmiddels 36 maar heb hem nog steeds niet gevonden. Althans, niet op de normale manieren dus bij deze, probeer ik het via deze weg. Ik ben Carine, kom uit Bergen op Zoom, werk in de thuiszorg en houd van de leuke dingen in het leven. Genieten, dat doe ik graag maar ook een serieus gesprek is er met mij prima te voeren, kan goed luisteren. Ik ben zoekende naar een lieve, respectvolle, eerlijke en betrouwbare man. Zo heel veel eisend ben ik dan toch niet? Hoop op reactie! Liefs

Details

Zoek een date in: Gelderland, Malburgen West  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op