Ik zoek een avontuurlijke man

Ik ben gek op het leven, mijn werk, mijn huisje, mijn kat en ja zeker ook mijn poesje. Je weet wel over welke ik het heb. Er is al zolang niet met haar gespeeld dat ze een beetje cranky begint te worden en dat is niet de bedoeling toch. Heb jij zin om haar weer te laten spinnen?Ik zoek een avontuurlijke man die mijn poes weer gaat laten spinnen, die mijn lichaam eens een lekkere massage wilt geven na een lange dag werken. Die me mee uit neemt, waar ik een lapdance aan mag geven en die ik een keer mag vastbinden voor een spannende sessie…

Details

Zoek een date in: Stolwijk, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op