Ik zoek avontuur en spanning (Amsterdam)

Profiel van ChristineAangemeld als: vrouwWoonplaats: AmsterdamBurgerlijke staat: vertel ik laterLeeftijd: 28Afspreken- bij jou thuis- bij mij thuis- in een hotelVoorkeuren- Rollenspel- TravestieProfiel tekstHey jij daar! ik zal hier maar vertellen wat ik precies zoek, ik zoek een beetje avontuur en spanning. En dan maakt het mij niet uit of jullie een stel zijn, een man of een leuke meid. Als ik me maar bij jullie op mn gemak voel, dan gaat alles vanzelf. Vraag alsjeblieft niet om mn MSN, facebook of hyves, want ik wil dit graag tussen ons houden, mijn familie hoeft dit echt niet te weten. Nou stuur me een spannend berichtje, liefst met foto. Dikke X en tot snel

Details

Zoek een date in: Corlaer, Gelderland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op